FAQ

HOE KAN IK CHECKEN OF MIJN GEWENSTE DOMEINNAAM NOG VRIJ IS?

Op de website van http://www.dns.be/ kunt u checken of een domeinnaam nog beschikbaar is. 

WAT ZIJN JULLIE VERKOOPSVOORWAARDEN?

U kan onze verkoopsvoorwaarden aantreffen op volgende link

ZIJN WIJ VOOR EEUWIG EN ALTIJD VERBONDEN AAN DMD-WEBDESIGN?

Neen. Ons CMS-systeem dat we gebruiken is open source, dit betekent dat er zeer veel firma's zijn die dit ondersteunen. U bent dus NIET afhankelijk van één webdesign bureau.

HOE ZIT HET MET DE BETALINGSVOORWAARDEN?

Een voorschot is niet nodig. U betaalt het verschuldigde bedrag bij het online komen van de website of  twee maand na goedkeuring van de draftversie.

HOE ZIT HET MET DE EIGENDOMSRECHTEN VAN DE WEBSITE?

Elk bestand dat gecreëerd werd voor uw website is uw eigendom. Onze politiek is hierin overduidelijk: na betaling van de ontwikkelingskosten bent u eigenaar en copyright-houder van de volledige website.

DOEN JULLIE AAN ZOEKENGINE-OPTIMALISATIE?

Zeker en vast, immers iedereen wil goed scoren bij de zoekrobots. Dit moet steeds de doelstelling zijn bij het ontwerpen van de website, naast het grafische aspect. Er is echter niemand die u kan  garanderen dat u in de zoekresultaten bovenaan komt te staan. Via het toepassen van de richtlijnen van google kan men al heel ver komen. Practische ervaring leert ons dat een website die volgens de richtlijnen van Google gemaakt zijn ook goed scoren bij de zoekmachines. Bij de ontwikkeling van onze websites houden we met deze richtlijnen maximaal rekening.

KUNNEN JULLIE ZORGEN VOOR MEER BEZOEKERS OP MIJN WEBSITE?

Wij zullen er voor zorgen dat uw website via zoekengines geindexeerd worden. Het technisch ontwerp van uw website zal volgens de kwaliteitsrichtlijnen van de zoekmachines zelf gebeuren. Op die manier scoort u grote zekerheid reeds behoorlijk in Google en/of andere zoekmachines. Ook zullen wij, indien u dat wenst, uw website in onze portfolio plaatsen om zo meer bezoekers naar uw website te krijgen. Wij kunnen u ook bijstaan in de strategie om uw website kenbaar te maken aan bepaalde doelgroepen.

ZIJN ER ACHTERAF VERBORGEN KOSTEN?

Absoluut niet. De prijzen worden afgesproken op voorhand en u weet wat u mag verwachten voor deze prijs. Wij zullen u geen onverwachte facturen sturen. Het is steeds onze bedoeling een tevreden klant te hebben die goede reclame voor ons zal maken.

HOE WORDEN DE PRIJZEN BEPAALD?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij inschatten hoeveel tijd de ontwikkeling van een website in beslag neemt, vandaar dat we met een standaardprijs kunnen werken.We gebruiken voor ons content management systeem open source. Voor deze software vragen we nooit enige vergoeding.

WIE ZAL MIJN WEBSITE UPDATEN?

Na onze uitleg zal u in staat zijn dit zelf te doen, tenzij u beslist om die taak aan ons over te laten. Wij leveren steeds een website af die door de eigenaar zelf gemakkelijk kan worden bijgewerkt zonder dat er voor hem nog extra kosten hieraan verbonden zijn. Wij laten U zeker en vast niet aan uw lot over,  iedere klant van ons krijgt blijvende gratis service waarbij wij al uw vragen betreffende. uw website en/of internet zullen beantwoorden.

HOE KRIJG IK MIJN EIGEN DOMEINNAAM?

Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.mijnnaam.be krijgt u wanneer u dit aanvraagt bij uw hosting. Iedere webruimte krijgt een IP-adres. Dit is een cijfermatig adres en is niet erg praktisch voor dagelijks gebruik. Het IP-adres 170.17.2.2 zou bijvoorbeeld kunnen gebruikt worden en u doen belanden op een website. Een domeinnaam is veel praktischer: het is een gemakkelijk te onthouden naam die aan dit IP-adres gekoppeld kan worden. Zo kan iedereen uw website vinden op dat adres. Bij bestelling van een website zorgen wij voor alle aanvragen en koppelingen van deze domeinnaam.

MOET IK ZELF IETS AAN MIJN INTERNETVERBINDING WIJZIGEN?

Neen. Uw website zal zich op een computer bevinden die permanent met het internet verbonden is. Men noemt het huren van deze webruimte hosting.

WAAROM ZOU IK NIET PROBEREN OM MIJN WEBSITE ZELF TE MAKEN?

Ieder beroep vereist zijn eigen beroepservaring en kennis ven de gebruikte technieken. Het zal U wel lukken een eigen website te ontwikkelen en op het internet te plaatsen door middel van één of ander aangekocht programma. Afgezien van de prijs van dat pakket en de uren die u zal spenderen aan het ontwikkelen van uw website zult u ongetwijfeld toegevingen moeten doen i.v.m. uw ideeën in het uiteindelijke resultaat. Voor een professionele uitstraling van uw website dienen een aantal belangrijke punten in aanmerking genomen te worden. Die elementen zijn de zaken waar wij ons permanent nog in perfectioneren.

Uw website moet in alle browsers (internet explorer, firefox), op diverse platformen en met verschillende schermresoluties (afhankelijk van het type beeldscherm bij de gebruiker) correct of minstens volledig bruikbaar worden weergegeven. Zelden is dat het geval met een zelfgemaakte website. U kan dus uw website op uw PC perfect vinden, maar een bezoeker van uw site ziet deze soms heel anders. Het resultaat kan in sommige gevallen ronduit rampzalig zijn.

Het is soms beter geen website te hebben dan een slecht ontworpen of een slecht functionerende site. U zal er geen enkel voordeel uit halen, soms een nadeel en bovendien de indruk krijgen dat een website geen positief effect kan hebben en alleen maar geld en tijd kost. Misschien krijgt u een dermate verkeerd beeld van het internet dat u zelfs definitief de boot mist en nooit meer omziet naar het toch niet meer weg te denken internet.

WAAROM IS DMD-WEBDESIGN DE AANGEWEZEN PARTNER OM EEN WEBSITE BIJ TE ONTWIKKELEN?

Dmd-webdesign stelt een zeer scherpe prijs voorop en levert een complete, betaalbare en professionele website af. Het basispakket omvat reeds zeer veel functionaliteiten. Het geheel wordt afgewerkt tot een professionele uitstraling. Wij zijn zeer flexibel in onze werkwijze en hechten zeer veel belang aan het verlenen van een goede service, zowel tijdens de aanmaak van uw website als na de oplevering ervan. Uw website wordt door Dmd-webdeign volledig afgewerkt en op het internet geplaatst, met de correcte domeinnaam en met de aanmaak van de door u gevraagde emailadressen. U hoeft niets meer zelf aan te vragen of te doen om uw website online te zien verschijnen.

Contactgegevens

Dmd Design Bvba

    Ijzerenwegstraat 18, 9552 Herzele, Oost-Vlaanderen
  • Email: info@dmddesign.be
  • Phone: +32 (0) 475 82 36 21
  • BTWNr: 0669.704.133
© Copyright 2017 . All Rights Reserved